ca

Atenció experta als vianants que han sofert un atropellament: Legal Àgora BCN

2021-10-04

La majoria dels atropellaments solen tenir resultats letals, ja que es produeixen pel xoc d'un automòbil amb una persona que no posseeix cap mena de protecció. A causa que els accidents de trànsit que involucren a vianants solen ser els més greus, és fonamental comptar amb advocats de trànsit per a tenir una bona defensa legal.

Tant per al supervivent com per als familiars i els seus sers estimats, es converteix en una prioritat la cerca de justícia que retribueixi les conseqüències, si la falta va ser del conductor. D'aquesta manera, despatxos com a Legal Àgora BCN brinden suport en casos d'atropellament vianants.

Per què es necessita un advocat de trànsit o accidents viaris?

En la majoria dels atropellaments, l'usuari afectat o mort té el desavantatge, ja que el conductor sol mantenir el seu estat d'alerta, el que facilita la seva fugida del lloc o l'elaboració d'un discurs fals on el vianant sigui el responsable de l'ocorregut. Així mateix, si el conductor es queda en el lloc del fet, pot ser que l'asseguradora faci el possible per reduir al mínim la indemnització corresponent a la víctima.

Aquestes xifres i circumstàncies deixen en evidència la importància de comptar amb un advocat de trànsit que vetlli pels drets del vianant i asseguri una retribució i una condemna justes, concorde al mal causat. En Legal Àgora BCN es reuneixen advocats amb àmplia experiència en conflictes d'aquesta àrea.

Els serveis de Legal Àgora BCN

Des de 1997, l'equip d'advocats Legal Àgora BCN brinda atenció experta en la cerca de justícia per a l'accidentat. A més, aquests professionals traslladen el seu suport més enllà del marc legal, dedicant empatia en els moments difícils i en el procés de recuperació de l'agreujat.

El primer pas que ha de donar la persona després de resultar ferida en un accident és la sol·licitud d'un comunicat d'assistència mèdica a les autoritats de trànsit. En aquest document, ha de figurar l'estat detallat del lesionat, que servirà com a registre legal per a la indemnització. Legal Àgora BCN promet encarregar-se de tots els tràmits i paperasses perquè els involucrats només hagin d'ocupar-se de la salut de l'afectat.

El grup té la seva seu principal a Barcelona, però també es troba a Madrid, Sevilla, Moscou i Londres. L'efectivitat del despatx manifesta un gran nombre de clients satisfets, d'acord amb les dades mostrades en el seu portal. A més, en la seva pàgina web, es poden localitzar una sèrie de testimoniatges que incrementen la confiança del bufet

Legal Agora BCN Abogados Accidentes®